Ana Nikolić: Dragoljub Ilić ne zna o čemu priča!

Izvor: Svet, 29.Nov.2011, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić: Dragoljub Ilić ne zna o čemu priča!

naslov: 
Ana Nikolić: Dragoljub Ilić ne zna o čemu priča!



excerpt: 
Isprovocirana njegovim prozivkama, pevačica mu je uzvratila da bi bilo bolje da se uputi u slučaj ispred kog istupa na sudu...


izvor: 
Scandal!


tekst clanka: 
Dragoljub Ilić, muzički urednik RTS, na ročištu koje je juče održano povodom tužbe koju je pevačica Ana Nikolić podnela protiv Javnog servisa, izjavio da pevačica zapravo nije oštećena, jer tokom druge polufinalne večeri svakako niko od članova žirija nije glasao za nju i njenu pesmu "Romale romali", te ni u finalu ne bi bolje prošla, budući da svakako nije planirana ona, nego Nataša Bekvalac, koja je odustala iz privatnih razloga. "Problem je nastao pri zbrajanju glasova žirija i SMS glasova publike. Kod glasova žirija nije bilo problema, ali je čovek pročitao presek glasova publike posle pet minuta glasanja, umesto nakon deset minuta. Kada smo uočili grešku, kojom su bile oštećene Ivana Selakov i Ana Nikolić, odlučili smo da i njih dve pevaju u finalnoj večeri. Ivana se složila, dok do Ane nismo mogli da dođemo jer je bila nedostupna. Zvali smo i njene saradnike, ali niko nije mogao da je obavesti. Mislim da joj je odgovaralo da se ne javlja jer je znala da ne može da pobedi, ali joj je medijska pompa oko navodnih mućki više odgovarala", rekao je Dragoljub, i naveo da pevačica u polufinalu nije dobila nijedan bod od žirija, što je predviđalo njen fijasko u finalu.
Ovo je isprovociralo Nikolićevu, koja je odgovorila na sledeći način: "S obzirom na to da su prestavnici medija bili prisutni, nažalost samo ispred sudnice, smatram da je istima sve savršeno jasno, te da je bilo kakvo moje dodatno objašnjenje čitave situacije izlišno. Međutim, dok sam ja ćutala i mesecima unazad se nisam oglašavala upravo iz želje da se ne remeti tok suđenja, gospodin Ilić je izneo niz nepravilnosti i uglavnom neosnovanih pretpostavki. Za početak je trebalo da se barem elementarno obavesti o slučaju u kojem istupa, te da ne pravi krucijalne greške tipa da sam pevala numeru 'Romale romali' kada svi znaju da sam nastupala sa pesmom 'Bili smo najlepši'. Takođe apsolutna neistina je da je ista bila namenjena Nataši Bekvalac. Elem, to je sporedno u odnosu na njegove pretpostavke kako bi se glasanje odvijalo i da sam se pojavila. Vidovita još nisam, te da unapred znam da ću dobiti minimalan broj glasova, te da se zato ne pojavim, pa odlučim da dižem medijsku prašinu. To je njegovo viđenje stvari koje ću javno da pojasnim sada. Poziva se na to da nisam dobila ni jedan glas u drugoj polufilalnoj večeri, a ja ga pitam pa zbog čega bi zaboga iko glasao za pesmu koja te večeri nije izvedena?! A što se tiče kvaliteta iste, da nisam bila uverena u visok plasman ne bih se ni prijavila, a ni ovako borila za zadovoljenje pravde... Takođe, tu istu numeru koju sada osporavaju je taj isti RTS nagradio pobednickom kompozicijom Beovizije, tako da... Jedan dnevni list je sjajno rekao - 'greška je naša, ali nismo krivi!' Gospodine Iliću dozvolite da sud bude taj ko će da proceni da li sam oštećena ili ne. Hvala unapred."



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.