ANA NIKOLIĆ KUPUJE STAN OD 250.000 EVRA!

Izvor: Kurir, 14.Sep.2011, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA NIKOLIĆ KUPUJE STAN OD 250.000 EVRA!

Ima se - može se! Ana Nikolić kupuje penthaus od 100 kvadrata za 250.000 evra, saznaje Kurir! Kako je, prema navodima upućenih, u prethodnih godinu dana zaradila pola miliona evra, Ana je rešila da polovinu novca pametno potroši. A šta je pametnije od nekretnina?

Ima se - može se!

Ana Nikolić kupuje penthaus od 100 kvadrata >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za 250.000 evra, saznaje Kurir! Kako je, prema navodima upućenih, u prethodnih godinu dana zaradila pola miliona evra, Ana je rešila da polovinu novca pametno potroši. A šta je pametnije od nekretnina?

- Stan se nalazi na Dedinju i čim se bude vratila s puta, daće investitoru novac. Gajbu koju ima na Banovom brdu će izdavati, a u novom prostoru će uživati. Naravno, opremiće ga do detalja po svom ukusu - tvrdi naš dobro obavešten izvor blizak zgodnoj Paraćinki.

Popularna pevačica ne časi ni časa, pa je tako već unajmila enterijeriste, koji će joj pomoći da sve bude onako kako je zamislila. Stan ima četiri sobe, veliku terasu, a sama zgrada je urađena po najsavremenijim standardima. Ne sumnjamo da će Nikolićeva biti prezadovoljna u novom domu.

Iako smo u nekoliko navrata pokušali da je dobijemo, Ana nije odgovarala na naše pozive i poruke. Verovatno zato što je već neko vreme u inostranstvu. Kako god, i bez nje smo sve saznali.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Nikolić kupuje stan od 250 hiljada evra

Izvor: S media, 14.Sep.2011

Nikolićka odlučila da pazari luksuznu gajbu od 100 kvadrata na Dedinju, sa četiri sobe i velikom terasom..Ana Nikolić kupuje penthaus od 100 kvadrata za 250.000 evra, saznaje Kurir. Kako je, prema navodima upućenih, u prethodnih godinu dana zaradila pola miliona evra, Ana je rešila da polovinu...

Nastavak na S media...

Ana Nikolić vadi usta i kupuje stan za 250.000 evra

Izvor: NaDlanu.com, 14.Sep.2011

Rešila i Ana Nikolić da se skući, reklo bi se domaćinski. Priča se da popularna pevačica planira da kupi stan na Dedinju za 250.000 evra, ali da su joj dosadili silikoni u ustima pa namerava da ih izvadi...Ana Nikolić kupuje penthaus od 100 kvadrata za 250.000 evra, piše Kurir! - Stan se nalazi...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.