Ana Nikolić vadi usta i kupuje stan za 250.000 evra

Izvor: NaDlanu.com, 14.Sep.2011, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić vadi usta i kupuje stan za 250.000 evra

Rešila i Ana Nikolić da se skući, reklo bi se domaćinski. Priča se da popularna pevačica planira da kupi stan na Dedinju za 250.000 evra, ali da su joj dosadili silikoni u ustima pa namerava da ih izvadi.

Ana Nikolić kupuje penthaus od 100 kvadrata za 250.000 evra, piše Kurir! - Stan se nalazi na Dedinju i čim se bude vratila s puta, daće investitoru novac. Gajbu koju ima na Banovom brdu će izdavati, a u novom prostoru će uživati. Naravno, opremiće ga do detalja >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << po svom ukusu - tvrdi "Kurir", pozivajući se na dobro obavešten izvor.A da je Ana Nikolić rešila da se promeni svedoči i podatak, lista "Alo", prema kojem Paraćinka namerava da izvadi silikone iz usana.- Silikoni su sada počeli da joj smetaju, što zbog toga što se s napumpanim ustima ne oseća dobro, što zbog toga što to više nije u trendu. Stoga je rešila da vrati prirodni oblik svojih usana. Potražila je pomoć od istog hirurga kod kojeg je bila Olja Crnogorac, i to u Hrvatskoj - kaže sagovornik lista "Alo".- Moje usne, moj problem! - bilo je sve što je Nikolićeva izjavila.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.