ALEKSANDRA UDARILA NA ANU ĆURČIĆ Ja NASILJE nisam videla u Beloj kući! Nikolićeva stala u odbranu Slavnića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 10:33

ALEKSANDRA UDARILA NA ANU ĆURČIĆ "Ja NASILJE nisam videla u Beloj kući!" Nikolićeva stala u odbranu Slavnića (VIDEO)

Iznela njene kontradiktornosti!

U emisiji "Narod pita", Aleksandra Nikolić komentarisala je odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

Ona je stala u odbranu Slavnića, te ukazala na to da je Ćurčićeva u više navrata bila kontradiktorna, a da u Beloj kući onanije videla nasilje o kojem je Ana govorila.

- Niko ne podržava bilo kakav vid incidentnog ponašanja. Niko nije unutar rijalitija doživeo bilo kakvo uznemiravanje tog tipa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona nije doživela fizičko nasilje, jer je svaki vid toga kažnji. Ona je želelela da se nađe u Beloj kući, što je njena odluka, koju su svi podržali, a njeni odnosi su nešto sasvim drugo, ukoliko se priča o onome što se desilo van okvira rijalitija - istakla je voditeljka.

- Aleksandra, da li misliš da je Ana imala loše postupke u rijalitiju? - upitala je gledateljka.

- Nije radila ništa loše, ali sam ja uočila neke kontradiktornosti. Da njih nije bilo, izašla biz mrlje napolje. Niko od nas nije savršen, to je činjenica. Neke stvari koje je ona iznela o Zvezdanu, to je za osuditi. Ono što sam ja u rijalitiju gledala, ne može da se nazove nasiljem, a za ono što je bilo napolju, to oni znaju najbolje - kazala je Aleksandra.

Detaljnije pogledajte u video-snimku.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.