Tukli i šutirali mladića iz Aleksinca

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Jul.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tukli i šutirali mladića iz Aleksinca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Aleksincu, uhapsili su V. R. (1997) i R. S. (1997), obojica iz Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

Sumnja se da su V. R. i R. S. 30. juna ove godine oko 2.20 časova,  u Aleksincu, ispred trgovinske radnje naneli telesne >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << povrede dvadesetpetogodišnjem muškarcu iz okoline Aleksinca. Kako se sumnja, V. R. ga je udario pesnicom u lice, a potom su ga obojica osumnjičenih, kada je izjavio da će pozvati policiju, udarali rukama i nogama po telu.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni u Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

ŠUTIRALI GA I UDARALI PESNICAMA Uhapšena dva mladića iz Aleksinca zbog prebijanja sugrađanina

Izvor: Blic, 11.Jul.2019

Niška policija je saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Aleksincu, uhapsila V. R. (22) i R. S. (22), obojica iz Aleksinca, zbog sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.