Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2012, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo nestalog dečaka iz Aleksinca?

ALEKSINAC -

Leš mlađe muške osobe pronađen je jutros u reci Moravici na izlazu iz sela Kraljeva, u opštini Aleksinac, rekla je Tanjugu portparol Policijske uprave u Nišu Lidija Pavlović.

Sumnja se da bi to moglo biti telo jednaestogodišnjeg dečaka Marka Ristića, čiji je nestanak policiji prijavljen 3. marta ove godine.

Od tada je trajala intenzivna potraga za dečakom u kojoj su učestvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pripadnici policije i meštani Aleksinačkih rudnika, gde je dečak živeo, kao i okolnih mesta u aleksinačkoj opštini.

Leš je u reci primetio ribolovac i posle uviđaja telo je, po nalogu istražnog sudije Višeg suda u Nišu, prebačeno u Zavod za sudsku medicinu u tom gradu.

Posle obdukcije znaće se da li su te sumnje bile opravdane ili ne, a direktor Zavoda za sudsku medicinu u Nišu prof. dr Radovan Karadzić rekao je Tanjugu da će se oni, povodom tog slučaja, oglasiti tokom sutrašnjeg dana.

Telo dečaka prebačeno je na Institut za sudsku medicinu u Nišu, a kako piše list "Blic", na telu nema vidljivih povreda koje bi ukazale na nasilnu smrt, zbog čega se pretpostavlja da se dečak udavio.

Za dečakom je tragalo više od 200 policajaca, žandarma i meštana Aleksinca i okolnih sela.

Dečak je nestao 3. marta oko 14 časova, a potraga za njim je krenula iz Ulice Božanić Stanić u Aleksinačkim rudnicima, gde se tog dana igrao ispred zgrade i odakle mu se gubi svaki trag.

Marko je učenik specijalne osnovne škole u Aleksincu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nađeno telo nestalog dečaka?

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Apr.2012

Policija je u reci Moravici u blizini Aleksinca pronašla muški leš, a telo je prebačeno u Zavod za sudsku medicinu zbog identifikacije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pronađeno telo malog Marka ?

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Apr.2012

U reci Moravica na izlazu iz sela Kraljevo, opština Aleksinac pronađen je leš za sada nepoznate mlađe muške osobe,saopštila je Niška policija.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.