Izvor: Blic, 12.Jun.2021, 08:22

OSUĐENA VLASNICA KAFIĆA U ALEKSINCU Sakrila snimke tuče u kojoj je stradao Aleksa - novčana i kazna zatvora

Aleksinčanka J.R.K. (39) osuđena je na kaznu zatvora od pet meseci koju će izdržavati u svom stanu i novčanom kaznom od 80.000 dinara jer je 16. maja, nakon tuče u njenom restoranu u kojoj je smrtno stradao dvadesetpetogodišnji Aleksa Stojmenović, sakrila digitalni rekorder za video nadzor i time onemogućila policijskim službenicima istražne radnje.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Osuđena vlasnica restorana u kojoj je nastradao Aleksa Stojmenović

Izvor: Aleksinac.net, 12.Jun.2021

ALEKSINČANKA J.R.K. (39) osuđena je na kaznu zatvora od pet meseci koju će izdržavati u svom stanu i novčanom kaznom od 80.000 dinara jer je 16. maja, nakon tuče u njenom restoranu u kojoj je smrtno stradao dvadesetpetogodišnji Aleksa Stojmenović, sakrila digitalni rekorder za video nadzor i...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.