Koncert Hari Mata Harija na poklon za Dan Opštine Aleksinac

Izvor: JužneVesti.com, 27.Maj.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert "Hari Mata Harija" na poklon za Dan Opštine Aleksinac

Na Dan Opštine Aleksinac, 5. juna, na stadionu za male sportove mladost “Taš” od 22 sati nastupiće poznati sarajevski izvođač Hari Mata Hari, a ulaz na koncert je besplatan. Inače, aleksinačka Opština je povodom svog dana od 3. do 5. juna pripremila brojne događaje.

Program obeležavanja Dana Opštine Aleksinac počeće u ponedeljak, 3. juna u podne u Galeriji 2 Doma kulture kada će biti otvorena izložba “Aleksinac kroz vremeˮ. Istog dana u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 18 sati u Zavičajnom muzeju je promocija desetog broja časopisa Karadžić, a u 20 sati u velikoj sali Doma kulture aleksinački gimnazijalci izvešće predstavu Kada nađem, znaću šta tražim.

U utorak, 4. juna u 12 sati u velikoj sali Doma kulture mališani iz predškolske ustanove “Laneˮ prikazaće svoje umeće u nastupu nazvanom Čudna šuma. Od 19 sati na istoj lokaciji je svečano otvaranje izložbe slika članova Udruženja likovnih umetnika Aleksinac (ULUA), a od 20 sati je koncert Gradskog kulturno-umetničkog društva “Aleksinacˮ.

Na dan Opštine, 5. juna, najavljeno je svečano otvaranje rekonstruisane Zelene pijace u Aleksincu, dok će na platou ispred Doma kulture biti održana manifestacija "Vredne rukeˮ.

Uveče će biti održana dva kulturna događaja - najpre u 20 sati u Domu kulture pozorišna predstava Tetka od milion dolara u izvođenju gradskog pozorišta “Teatar 91, a potom koncert Harija u 22 sata.

Kako navode iz Centra za kulturu i umetnost, koja zajedno sa Kancelarijom za mlade Opštine Aleksinac organizuje program, događaji za koje je planirano da budu održani na otvorenom biće, ukoliko bude kiše i lošeg vremenam, premešteni u Dom kulture.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Hari Mata Hari koncert povodom Dana opštine Aleksinac

Izvor: Aleksinac.net, 27.Maj.2019

U sredu, 5.juna 2019.godine, u 22 časa na stadionu malih sportova "Taš", održaće se koncert popularne grupe Hari Mata Hari...Organizatori koncerta su Centar za kulturu i umetnost Aleksinac i Kancelarija za mlade opštine Aleksinac. Ulaz je besplatan...Hari Mata Hari, sa preko 1000 održanih koncerata...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.