Hari Mata Hari koncert povodom Dana opštine Aleksinac

Izvor: Aleksinac.net, 27.Maj.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hari Mata Hari koncert povodom Dana opštine Aleksinac

U sredu, 5.juna 2019.godine, u 22 časa na stadionu malih sportova "Taš", održaće se koncert popularne grupe Hari Mata Hari.

Organizatori koncerta su Centar za kulturu i umetnost Aleksinac i Kancelarija za mlade opštine Aleksinac. Ulaz je besplatan.

Hari Mata Hari, sa preko 1000 održanih koncerata i 5 miliona prodatih albuma spada u jednog od najtiražnijih izvođača na prostorima >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << nekadašnje  Jugoslavije.

Na izuzetno jakoj pop sceni kasnih osamdesetih, pesme Hari Mata Harija su uvek bile pri samom vrhu muzičke lestvice.

Pored izuzetnih ljubavnih balada sa primesama lokalnog zvuka, krunu uspeha predstavljalo je osvajanje trećeg mesta na Pesmi Evrovizije 2006. godine u Atini, sa pesmom "Lejla".

Foto: Centar za kulturu i umetnost Aleksinac

Tekst: Aleksinac.net

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.