Vesić: Sledeće godine tramvajem preko Mosta na Adi

Izvor: RTS, 08.Nov.2018, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Sledeće godine tramvajem preko Mosta na Adi

Postavljenje tramvajske pruge preko Mosta na Adi trebalo bi da bude završeno do 4. juna sledeće godine, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i pojasnio da će na taj način tramvajskim saobraćajem biti povezani Banovo brdo, odnosno Čukarica i Rakovica sa Novim Beogradom.
Vrednost radova je skoro dve milijarde dinara, a finansira ih Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grada Beograda, rekao je Vesić nakon obilaska radova.

Naveo da je veoma važno da se ovaj posao završi u roku jer od njega zavisi i realizacija drugih planiranih projekata.
"Završetkom radova na postavljanju tramvajske pruge preko Mosta na Adi stvoriće se uslovi da od juna sledeće godine počnu radovi na izmeštanju Starog savskog mosta i izgradnji novog i Most na Adi će biti skoro potpuno u funkciji", rekao je Vesić.
Da bi bio potpuno u funkciji neophodno je da se, između ostalog, završe i pristupne saobraćajnice iz Bulevara Patrijarha Pavla, rekao je Vesić i podsetio da se trenutno izvode radovi na izmeštanju korita Topčiderske reke što je neophodno kako bi Bulevar Patrijarha Pavla bio proširen.
"Od sledeće godine ćemo raditi i same pristupne saobraćajnice iz Bulevara Patrijarha Pavla tako da oni koji silaze sa Mosta na Adi i idu prema Rakovici više neće imati ovaj privremeni silazak već će koristiti pravi silazak koji će omogućiti da se Rakovica, a kasnije i Vidikovac, spoje sa Mostom na Adi, odnosno sa Novim Beogradom", rekao je Vesić.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od juna 2019. TRAMVAJEM od Banovog brda do Novog Beograd za MANJE OD 10 MINUTA

Izvor: Blic, 08.Nov.2018

Postavljanje tramvajskih šina preko Mosta na Adi, koje je u toku, trebalo bi da bude završeno do juna naredne godine, čime će se tramvajskim saobraćajem preko mosta povezati Novi Beograd i Čukarica, rekao je prilikom obilaska radova zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Nastavak na Blic...

Sledeće godine tramvajem preko Mosta na Adi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018

Vrednost radova je skoro dve milijarde dinara, a finansira ih Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju grada Beograda, rekao je Vesić novinarima nakon obilaska radova..Postavljenje tramvajske pruge preko Mosta na Adi trebalo bi da bude završeno do 4. juna sledeće godine, izjavio je zamenik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vesić: Sledeće godine tramvajem preko Mosta na Adi (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 08.Nov.2018

Postavljenje tramvajske pruge preko Mosta na Adi trebalo bi da bude završeno do 4. juna sledeće godine, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i pojasnio da će na taj način tramvajskim saobraćajem biti povezani Banovo brdo, odnosno Čukarica i Rakovica sa Novim Beogradom.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.