Vesić: Tramvajske šine preko Mosta na Adi do juna 2019.

Izvor: N1 televizija, 08.Nov.2018, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Tramvajske šine preko Mosta na Adi do juna 2019.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je da bi postavljanje tramvajskih šina preko Mosta na Adi, koje je u toku, trebalo da bude završeno do juna naredne godine, čime će tramvajskim saobraćajem biti povezani Novi Beograd i Čukarica.

Vesić je istakao da vrednost ovog posla iznosi skoro dve milijarde dinara, preneo je Beoinfo.

"U junu ćemo konačno tramvajskom vezom povezati Banovo brdo, odnosno Čukaricu i Rakovicu s Novim Beogradom", izjavio je Vesić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
On je naveo da će to omogućiti da počne uklanjanje Starog tramvajskog mosta, počne izgradnja novog tramvajskog mosta i premeštanje starog između blokova i Ade Ciganlije.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tramvaji preko Mosta na Adi od juna 2019. godine

Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Nov.2018, 09:17

Tramvaji bi preko Mosta na Adi trebalo da počnu da saobraćaju od juna 2019. godine, najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Postavljanjem tramvajskih šina preko Mosta na Adi povezaće se i tramvajskim saobraćajem Novi Beograd i Čukarica. Vrednost ovog posla iznosi skoro dve milijarde dinara....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.