SVI NA ADU: Besplatna letnja škola hokeja na travi

Izvor: Kurir, 05.Avg.2013, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI NA ADU: Besplatna letnja škola hokeja na travi

Svakog utorka, četvrtka i subote od 9 do 12 časova,školi prisustvuje dvadesetoro dece (devojčica i dečaka), koja imaju želju da nauče osnove ovog olimpijskog sporta

BEOGRAD- Savez hokeja na travi u toku letnjeg raspusta organizuje besplatnu letnju školu hokeja na travi za učenike  beogradskih osnovnih i srednjih škola.

Uz podršku Gradskog sekretarijata za sport i omladinu, savez uspešno podučava zainteresovane tajnama hokeja na travi u periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od 16.juna. do 17.avgusta.2013.godine.

Svakog utorka, četvrtka i subote od 9 do 12 časova, uprkos visokim temperaturama, u svakom terminu školi prisustvuje dvadesetoro dece (devojčica i dečaka), koji imaju želju da nauče osnove ovog olimpijskog sporta. Na kraju letnje škole biće organizovan turnir za sve polaznike, na kome će "školarci" proveriti naučeno u hokejaškoj školi.

Kako kaže Miro Jotić, gen.sek. beogradskog saveza, u  narednom periodu biće organizovana prvenstva 2013/2014 za pionire, kadete i juniore u hokeju na travi i dvoranskom hokeju, a radiće se i na pokretanju novih sekcija hokeja u osnovnim i srednjim školama na teritoriji Beograda.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SVI NA ADU: Besplatna letnja škola hokeja na travi

Izvor: Dzungla.org, 05.Avg.2013

Svakog utorka, četvrtka i subote od 9 do 12 časova,školi prisustvuje dvadesetoro dece (devojčica i dečaka), koji imaju želju da nauče osnove ovog olimpijskog sporta OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.