NA ADI CIGANLIJI RANJEN KIK-BOSER (28)! Ima debeli dosije u policiji, činio je najteža krivična dela!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023, 23:23

NA ADI CIGANLIJI RANJEN KIK-BOSER (28)! Ima debeli dosije u policiji, činio je najteža krivična dela!

Napadač je pobego sa lica mesta

Kako Kurir saznaje, na Adi Ciganliji večeras je iz vatrenog oružja ranjen mladić (28)! Kod golf terena večeras je iz vatrenog oružja upucan muškarac u stomak. Hitna pomoć je oko 21.45 časova dobila poziv, a napadač je pobego sa lica mesta!

Kako se saznaje, ranjeni mladić je kik-bokser, a poznat je policiji po izvršenju najtežih krivičnih dela. Istragu napada vode tužilac Višeg javnog tužilastva u Beogradu i policija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DETALJI PUCNJAVE NA ADI CIGANLIJI: Upucan mlađi muškarac! Sedeo na klupi, kada je krenuo da ustane, napadač sa motora je otvorio vatru na njega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023

U mlađeg muškarca je ispaljeno nekoliko metaka..U večerašnjoj pucnjavi na Adi Ciganliji ranjen je mlađi muškarac, a kako Telegraf.rs saznaje on je pogođen u kuk i nogu...Kako se saznaje, on je sedeo na klupi, i kada je krenuo da ustane, u tom momentu naišao je napadač na motoru i pucao u njegovom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Detalji pucnjave na Adi Ciganliji: Ranjen kik-bokser, ima debeli dosije u policiji!

Izvor: 24sedam.rs, 27.Avg.2023

Hitna pomoć je oko 21.45 časova dobila poziv, a napadač je pobegao sa lica mesta

Nastavak na 24sedam.rs...

RANJENI KIK BOKSER NA ADI IMA DEBEO DOSIJE Bio u "bentliju" koji je presekao kolonu predsednika Srbije i učestvovao u ubistvu ispred "Nane"

Izvor: Blic, 28.Avg.2023, 08:21

U pucnjavi koja se u nedelju dogodila ispred golf terena "Vamos Padel" na Adi Ciganliji ranjen je Stevan Dukić (28) koga je nepoznati počinilac upucao sa skutera u kuk i nogu i nakon toga pobegao u nepoznatom pravcu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.