HITNO UKLJUČENJE MLADENA MIJATOVIĆA! Otkrio najnovije informacije o telu izvučenom kod Ade Huje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 21:41

HITNO UKLJUČENJE MLADENA MIJATOVIĆA! Otkrio najnovije informacije o telu izvučenom kod Ade Huje (VIDEO)

Poznati novinar Crne hronike Mladen Mijatović objasnio je gde je tačno pronađeno telo mladića, za koje se pretpostavlja da je Matej Periš, a koje je jutros izvučeno iz Dunava.

Naime, kako je Mijatović precizirao telo je pronađeno oko 9.30 sati na 1.165-om kilometru reke Dunav na desnoj obali kod Ada Huje u Beogradu.

- Velika je verovatnoća da je u pitanju telo Mateja Periša, hrvatskog državljanina koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nestao 31. decembra prošle godine. On se zvanično od tada vodi kao nestalo lice odnosno od trenutka kada su njegovi prijatelji prijavili njegov nestanak - rekao je Mijatović.

On je dodao da je policija na mestu gde je telo izvučeno iz vode obavila uviđaj.

- Uviđaj je objavljen u prisusutvu zamenika javnog tužioca u Beogradu. Nakon uviđaja telo je preneto na Institut za sudsku medicinu gde će biti urađena obdukcija, DNK analize, i sve što je neophodno kako bi se utvrdio identitet pronađenog tela ali i uzrok smrti - objasnio je Mladen Mijatović i dodao da je velika je verovatnoća da je reč o nestalom maldiću iz Splita, ali i da je potvrđeno ono što je upravo on govorio pre pet meseci.

Poslušajte šta je još Mijatović rekao:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.