Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Mar.2024, 09:02

Godzila x Kong: Novo carstvo – pretpremijerno u CineStar bioskopima

Pretpremijerno prikazivanje blokbastera „Godzila x Kong: Novo carstvo“ zakazano je za sredu, 27. mart 2024. u CineStar bioskopima. U Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (Big), Pančevu (Big) i Zrenjaninu (Big) na CineFan događaju najsrećniji posetioci dobiće na poklon originalni plakat. Film se prikazuje u okviru najboljih bioskopskih formata: 4DX, eXtreme i RealD 3D. Više o … Članak Godzila x Kong: Novo carstvo – pretpremijerno u CineStar bioskopima se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi film u bioskopima: Dečak i čaplja

Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Mar.2024

Posle srpske premijere na ovogodišnjem FEST-u, japanski animirani film „Dečak i čaplja“ prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 28. marta 2024. Nakon što je tokom rata izgubio majku, mladi Mahito seli se na porodično imanje na selu. Tamo ga niz misterioznih događaja vodi do osamljene...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.