Doktorka Grujičić: Svi vi koji izlazite u šetnju, imate li mozga?

Izvor: Luftika.rs, 29.Mar.2020, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktorka Grujičić: Svi vi koji izlazite u šetnju, imate li mozga?

Prof. dr Danica Grujičić, v. d. direktora Instituta za onkologiju Srbije je tokom gostovanja u emisiji „Prva tema“ očitala bukvicu svima onima koji su izašli da se prošetaju po lepom danu.
– Ovo je nov virus. Tri meseca postoji i ne znamo puno o njemu. Ono što smo mogli da saznamo od kolega iz Kine a koji su jedni prošli rat sa ovim virusom i oni kažu jedina prevencija je izolacija. To je samo jedna mera koji smo tražili, i ljudi ne mogu to da ispoštuju. Svi oni koji su izašli >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << danas da roštiljaju u Košutnjaku, bila u šetnji na Adi, imate li vi mozga? – bila je ljuta dr Grujičić.
– Posle kada neko završi na respiratoru i umre, biće kriva država. Pa zaista, ljudi, šta treba još da se uradi da bi vi sedeli kod kuće – završila je dr Danica.
Novosađani danas preskakali ogradu u Kameničkom parku, na keju gužva (FOTO)
Izvor: Novosti

Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.