Anastasija Buđić u toplesu na adi

Izvor: Dzungla.org, 09.Jul.2012, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija Buđić u toplesu na adi

Anastasija Buđić, manekenka, model, Plejbojeva zečica, učesnica „Velikog brata“, itd, itd, rešila je da krene u konačnu i odlučnu bitku protiv velikih vrućina, koje ne posustaju.

Ona za koji dan odlazi u Moskvu kod svog dečka, tako da bar neko vreme neće morati da se zlopati na skoro 40 stepeni Celzijusovih. Bolje da ide kod njega, da je on čuva, nego ovde da se kuva. Ipak, treba izdržati >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << do Rusije. A za vrelih dana, Beograđanima je jedno od najpogodnijih mesta Ada Ciganlija. E, baš tu, na Adi, Stejsi je rešila da se rashladi, a usput i nabaci boju. Na skoro svim delovima tela, pa i na grudima, naravno. A gde je Sunce, tu je i zaštitni faktor, a tu su i prigodni stihovi: „Nasred plaže, Stejsi telo maže!“
Ponela je Anastasija i klopu – bananu! Da joj se nađe kad ogladni. I našla joj se. Da sva čula uživaju.
(Izvor: Moja.rs)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.