Internet i tablet - neodoljiva letnja ponuda

Izvor: PRObjave.com, 27.Jul.2015, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet i tablet - neodoljiva letnja ponuda

BeotelNet je i ovog leta pripremio neodoljivu ponudu za svoje korisnike, ADSL internet do 10 Mb/s i tablet za samo 1990 dinara mesečno.
Napolju je skoro 40 stepeni, ležite u hladu i čitate vesti, slušate muziku, pratite prijatelje na društvenim mrežama ili gledate neki video na vašem novom tabletu. Zvuči primamljivo?
BeotelNet je tu da vam učini ovaj prizor dostupnijim. Za svega 1990 dinara mesečno, možete dobiti brz internet kod kuće, plus tablet od 8 inča.
Radi se o uređaju Colorovo CityTab Lite 8" koga odlikuje moderan dizan i jednostavnost korišćenja. A tu je i mogućnost instaliranja dodatnih aplikacija koje su dostupne za Android platformu. Tablet je idealan za surfovanje, gledanje filmova, igranje igrica... uživanje u hladu. Sve što vam treba je WiFi konekcija koja je danas dostupna u skoro svakom kafiću. A možete dodati i MiFi mobilni hotspot uređaj uz paket, da svuda imate svoj internet.
"Pristup multimedijalnim sadržajima i internetu je nešto bez čega ne možemo da zamislimo našu svakodnevnicu", izjavila je Slađana Stanisavljević, BeotelNetov Produkt menadžer. "BeotelNet je svojim korisnicima omogućio da uz veoma brz internet dobiju i tablet uređaj po veoma povoljnoj ceni".
Colorovo CityTab Lite 8" kombinuje najbolje od mobilnog telefona i laptopa s tim da je dovoljno mali, lagan i praktičan da ga možete nositi sa sobom. Bilo da idete na reku, bazen ili more, ponesite svoj novi tablet i uživajte.
"Možda ne možemo da utičemo na spoljnu temperaturu, ali možemo da pomognemo svojim korisnicima da im bude zabavnije", izjavila je Ljilja Milentijević, šef prodaje u BeotelNetu. "Naš paket internet plus tablet je pravi pogodak za vrele letnje dane."
Beotelov paket internet i tablet možete kupiti u svim našim prodajnim mestima širom Srbije ili ga poručiti pozivom na broj 011/4255-000. Ponuda važi dok traju zalihe, zato požurite i ugrabite ovu jedinstvenu ponudu.
Za dodatne infomacije posetite stranicu: www.beotel.net/adsl+tablet
Kontakt: marketing@isp.beotel.net
011/3955-197

O BeotelNetu
BeotelNet je jedan od vodećih internet servis provajdera u Srbiji, poznat po tome što je dovela prvi međunarodni internet link kod nas. BeotelNet je počeo je sa radom 26. februara 1996. godine i od tada posluje u duhu dobre brige o korisnicima, sa tendencijom da internet približi svima, a prema njihovim željama i mogućnostima.
BeotelNet
Bulevar vojvode Mišića 37
11000 Beograd
Tel: 011 3955-000
Email: office@isp.beotel.net
Web: www.beotel.rs
Kontakt:
Dušan Belić

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.