Žestoka svađa Jovanovića i Željka Mitrovića u studiju TV Pink, CECA NAPUSTILA EMISIJU

Izvor: Večernje novosti, 11.Maj.2020, 00:01

Žestoka svađa Jovanovića i Željka Mitrovića u studiju TV Pink, CECA NAPUSTILA EMISIJU

Emisija Hit tvit na TV Pink imala je eksplozivan završetak večeras Emisija Hit tvit na TV Pink imala je eksplozivan završetak večeras.Naime, nakon jedne od žešćih rasprava između lidera LDP Čedomira Jovanovića i vlasnika Pinka Željka Mitrovića, tokom koje su pale teške reči, optužbe, izrečene sa povišenim tonom, Ražnatovićeva je demonstrativno ustala i izašla iz studija.Voditeljki je kratko kao obrazloženje navela "manipulatorske" priče Jovanovića...Ipak, pre kraja emisije Ceca se vratila u studio.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS U STUDIJU: Žestoka svađa Željka Mitrovića, Čedomira Jovanovića zbog Cece i Šilerove! VIDEO

Izvor: Kurir, 11.Maj.2020

Željko Mitrović vlasnik televizije Pink pokušao je najpre da smiri strasti i predložio Čedi i Ceci da se manu [kakljive teme.

Nastavak na Kurir...

(VIDEO) Evo kako je EKSPLODIRALA SVAĐA CECE, ČEDE I ŽELJKA MITROVIĆA: Slagali ste me da je Ceca HTELA DA ME OTME!

Izvor: Blic, 11.Maj.2020

Posle 17 godina ćutnje i izbegavanja, Svetlana Ceca Ražnatović i Čedomir Jovanović su se našli oči u oči u emisiji “Hit tvit”, na molbu vlasnika “Pinka” Željka Mitrovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.