OVU SEZONU BEZ MILJANE! Nakon svađe sa Pinkom, Marija Kulić u novom rijalitiju: Ulazim zbog dobrih para!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 12:47

OVU SEZONU BEZ MILJANE! Nakon svađe sa Pinkom, Marija Kulić u novom rijalitiju: "Ulazim zbog dobrih para!"

Uvek je raspoložena za dobre saradnje!

Producent i vlasnik Hype televizije, Saša Mirković, najavio je da uskoro pokreće novi rijaliti program u Srbiji. Već se uveliko nagađa ko bi mogao da se nađe pred kamerama kao učesnik.

Produkcija pomenute televizije već vrši selekciju prijavljenih kandidata. Svako ima priliku da se prijavi na kasting, a samo odabrani kandidati boriće se za glavnu nagradu u iznosu od 200.000 evra.

Na fotografiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja se koristi kao najava za ovaj TV format mogu se primetiti velike rijaliti zvezde među kojima je i Marija Kulić.

A post shared by Hype TV BiH (@hypebih.ba)

Ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je Kulićevu, kako bismo iz prve ruke saznali da li je će biti deo ovog projekta.

- Sve je moguće - rekla nam je Marija, a mi smo je upitali da li je već pregovarala sa vlasnikom ove televizije.

- Ima vremena. Ja sam uvek bila za dobre saradnje - rekla nam je Kulićeva.

Upitali smo Mariju koje uslove bi tražila kao izgrađena rijaliti zvezda da bi ušla u novi projekat.

- Nisam razmišljala o tome jer nisam dobila nikakvu ponudu. Kada budem pričala sa ljudima, verovatno ću tada odlučiti - rekla nam je Marija.

Nas je zanimalo da li postoji neko s kim ne bi volela da deli prostor pred kamerama. Na pomenutoj fotografiji se pored nje mogu videti, Stanija Dobrojević, Lazar Čolić Zola, Nenad Marinković Gastoz, Anđela Đuričić i mnogi drugi.

- Kada idem u rijaliti, ja idem zbog para i apsolutno me ne interesuju učesnici. Meni niko ne smeta. Meni je smetala samo Miljana i to što me nije slušala - iskreno nam je rekla Kulićeva.

Pitali smo Mariju da li bi se složila sa Miljaninom odlukom, ako i ona izrazi želju da uđe zajedno sa njom u rijaliti.

- Neće Miljana više u rijaliti - rekla je Marija ekskluzivno za portal Srbija Danas.

Podsećamo, Marija je iz šeste sezne "Zadruge" diskvalifikovana, a potom je došlo i do njene svađe sa Pink televizijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KREĆE BORBA ZA 200.000 EVRA! Milan Milošević o svom zadatku u novom rijalitiju: "Očekuje vas iznenađenje"

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023

Sprema se spektakularna sezona!..Producent i vlasnik Hype televizije, Saša Mirković, najavio je da uskoro pokreće novi rijaliti u Srbiji. Otvoren je kasting i svako ima prilike da se prijavi za ovaj TV format. Međutim, samo najbolji kandidati imaće priliku da se pred kamerama bore za nagradu u iznosu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ZADRUGA 7 ELITA POČINJE Željko Mitrović doneo odluku da nastavlja rijaliti: "Sutra kreće kasting, nagradni fond 250.000 EVRA"

Izvor: Blic, 26.Jun.2023

Željko Mitrović, vlasnik televizije "Pink" objavio je na svom zvaničnom Instagram nalogu da su počele pripreme za novu sezonu rijaliti programa "Zadruga".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.