Željko Mitrović OTKAZUJE EMITOVANJE PROGRAMA zbog smrti Janjuševog brata? Na TV Pink je OVO već izostalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2023, 20:22

Željko Mitrović OTKAZUJE EMITOVANJE PROGRAMA zbog smrti Janjuševog brata? Na TV Pink je OVO već izostalo

Svi se pitaju samo jedno, a vrlo brzo ćemo saznati kakva je konačna odluka.

Budući da je tokom jučerašnjeg dana objavljena vest da je pronađeno beživotno telo Mihaila Janjuševića, brata aktuelnog takmičara "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, javnost je ostala zatečena, ali su se otvorila i mnoga pitanja.

Od toga šta je razlog koji je doveo do ovakvog ishoda, kako se sve pomenuto odigralo, u kakvom je stanju porodica, ali se pokrenulo i pitanje da li će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << produkcija otkazati večerašnju žurku koja se održava svakog utorka.

Korisnici socijalnih mreža su već uveliko u dilemi da li će produkcija otkazati večerašnje izdanje žurke u "Eliti"?

Navikli smo da se nakon emisije AmiG Show održava i žurka, no ni najave na TV Pink nema, što ukazuje da ipak do ove zabave neće doći. Što je i razumljivo, no ipak ćemo videti.

Dok jedni smatraju da je logično da Mitrovići otkažu emitovanje zabave, drugi smatraju da je reč o rijaliti programu i šou kjoji mora da se nastavi.

No, u prilog tome da će žurka ipak biti otkazana ide i činjenica da se na TV Pink, ne nalazi standardna najava koja inače stoji kada se emituju ovakvi i slični programi. Svakako, čekamo zvanično saopštenje produkcije.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.