Zbog DUGA je morala da PODIGNE KREDIT: Anita Stanojlović treba da bude ZAHVALNA Željku Mitroviću?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 09:28

"Zbog DUGA je morala da PODIGNE KREDIT": Anita Stanojlović treba da bude ZAHVALNA Željku Mitroviću?

Njena cimerka je iznela sve detalje...

Sinoć je emitovano još jedno izdanje emisije 'Pitanja novinara'. Sedma sila je spremna da umeša prste u sve odnose koje se dešavaju u rijalitiju. Anita Stanojlović optužila je Jelenu zbog toga što joj je rekla da se rodila zla, ona počela da je vređa pa joj rekla da je trebala da digne kredit za obrazovanje, umesto za silikone. Jelena

- Marinkovićevi pričaju da ste vi fejk a ti si rekla da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oni tuku i da nemaju prava da komentarišu? -rekao je Darko.

- Neka budemo fejk do kraja ali nećemo da se tučemo, mi želimo da budemo fejk do kraja i neka nam takav odnos bude takav. Ne znam kako beba može da bude zla, deca nisu đavoli, nisu zla tako da mi je to užas. Ivan nema prava da priča o mom roditeljstvu jer ne gleda svoju niti ga je briga. Ja sam svoje dete obezbedila, dok oni ne znaju da li to mogu za sebe da kažu - rekla je Anita.

- Šta si Jelena mislila kad si rekla da se Anita rodila zla? - pitao je Darko.

- To je budalaština, Anđelo je to izvukao iz konteksta i počeo da manipuliše tom rečenicom. Rekla sam za Anitu Tomić ili Stanojlović ne znam kako se preziva da je zlobna i bolesna i isključivo sam samo to govorila. Nisam rekla da je bila takva kao dete. Rekla je da se ne priča ništa o njenom učešću u prethodnoj sezoni već samo njeno učešče i rpomena od sad, tako se onda ne priča ni o mom mužu i da sam ga tukla. Umesto što je digla kredi za silikone mogla je da uloži u svoje obrazovanje, ona nema poštovanje ni prema kome, degradirala je svoju sopstvenu majku pričala da je dete plakalo kad je bilo kod tvoje majke - rekla je Jelena, aludirajući da je Elita, na čijem čelu stoji idejni tvorac Željko Mitrović, zaslužna što ima mogućnost da ostvari sve svoje želje i snove, budući da je u pomenutom programu stekla popularnost i novac.

- Šta kažeš na Ivanove navode da je Anita tražila prvu žrtvu da joj raširi noge? - pitao je Darko.

- Ja ne reagujem na to što pričaju ova dva đilkoša uopšte ,govoriću sve što mislim oduvek, on je najgora osoba uz Bojanu koju sam sreo u životu, oni su toliko zli da je to neverovatno,m uvek govorim koliko je loš, njegov život se svodi na rijaliti - rekao je Anđelo.

Detaljnije u videu ispod:

Srbija Danas/Youtube
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.