Izvor: Blic, 01.Jul.2023, 10:09

ŽELJKO MITROVIĆ I OVOG LETA ŠALJE KLINCE IZ ZVEČANSKE NA MORE

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, već šesnaestu godinu za redom šalje decu bez roditeljskog staranja na letovanje. Tradicija koja traje preko deceniju i po, jasan je pokazatelj da je u pitanju jaka spona između Željka i njegovih drugara i da se i obe strane raduju svakom susretu, ali i prilici za lepše detinjstvo koja znači mališanima, ali i Mitroviću koji želi da bude deo njihovog odrastanja.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OBJAVA MITROVIĆA RASPLAKALA SRBIJU: Nakon najave "Zadruge 7", Željko podelio i ove vesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023

Postalo tradicija...Vlasnik "Pinka" Željko Mitrović već šesnaestu godinu zaredom šalje decu bez roditeljskog staranja iz domova širom Srbije na letovanje...Tradicija duga preko decenije i po, jasno govori o dubokoj povezanosti koju Mitrović neguje sa svojim malim drugarima, ali i prilici za što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.