OBJAVA MITROVIĆA RASPLAKALA SRBIJU: Nakon najave Zadruge 7, Željko podelio i ove vesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 11:24

OBJAVA MITROVIĆA RASPLAKALA SRBIJU: Nakon najave "Zadruge 7", Željko podelio i ove vesti

Postalo tradicija.

Vlasnik "Pinka" Željko Mitrović već šesnaestu godinu zaredom šalje decu bez roditeljskog staranja iz domova širom Srbije na letovanje.

Tradicija duga preko decenije i po, jasno govori o dubokoj povezanosti koju Mitrović neguje sa svojim malim drugarima, ali i prilici za što bolje i lepše detinjstvo koje ovi mališani mogu da imaju.

Čak stotinu dece, iz sedam različitih domova koji pripadaju Zvečanskoj krenulo je juče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na more, a narednih sedam dana provešće u hotelu "all inclusive". Nakon ove, na more će krenuti i druga grupa od 120 dece iz ostalih domova širom Srbije.

Željka je sačekala grupa presrećne dece, a on je zajedno sa njima krenuo put primorja.

- Kao i svake godine dečica idu u provereni hotel sa pet zvezdica u Bjeloj. Svih sedam beogradskih ustanova za brigu o deci bez roditeljskog staranja kreću na more. To je prva grupa, kao i prošle godine, a sledeće nedelje, u petak idu sva deca iz Srbije – šest ustanova za brigu o deci bez roditeljskog staranja. Potrudićemo se i ove godine da ih tamo obiđemo, a tamo smo već organizovali – sve što im je neophodno za vodene sportove je tamo i čim stignu sve imaju na raspolaganju. Hotel je all inclusive i neće imati nikakve troškove, a dobili su i džeparac. Svakako ću ja biti dole i dodati ako bude trebalo još. Veseli su, vidim da se raduju i to je ono što je meni jako važno. Više puta sam rekao – detinjstvo je roditelj svake buduće ličnosti ili detinjstvo je platforma na kojoj se grade buduće ličnosti i budući ljudi, a ja sam apsolutno siguran da će svi ovi veseli i razdragani osmesi i lica u budućnosti izrasti u sjajne ljude. Videćemo da li ću biti u pravu, ali ipak verujem da će ovo biti jedna predivna generacija budućih odraslih ljudi - istakao je Mitrović.

Kako je Mitrović nedavno najavio, sedma sezona najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima, Zadruga, ponovo će startovati od ove jeseni. "Zadruga 7 - Elita" kako nosi naziv, donosi i određene promene u ovom formatu, a jedna od njih je i glavna nagrada za koju će se učesnici boriti.

Umesto dosadašnjih 50.000 evra koliko je iznosila glavna nagrada, zadrugari će se u sedmoj sezoni boriti za 100.000 evra, a obezbeđene su nagrade u iznosu od 50.000 evra i za drugo, treće, i četvrto mesto.

U javnosti su se pojavile spekulacije da pravo učešća u novoj sezoni neće imati učesnici koji su prethodnih sezona diskvalifikovani, međutim, jasno je da se radi samo o nagađanjima budući da su kamere našeg portala snimile diskvalifikovanu Miljanu Kulić kada je dolazila na "Pink" radi pregovora oko ovog rijalitija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.