Videli ste njegovu odluku Jovana Jeremić poslala poruku Željku Mitroviću uživo na Pinku nakon njegove KAZNE

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 14:55

"Videli ste njegovu odluku" Jovana Jeremić poslala poruku Željku Mitroviću uživo na Pinku nakon njegove KAZNE

Viteški je podnela ovu situaciju.

Jovana Jeremić je juče u "Novom jutru" ugostila vlasnika Pink televizije, Željka Mitrovića. On ju je uživo u programu obavestio da joj je oduzeto 50 posto od plate zbog propusta koji je napravila u jutarnjem programu.

Jovana je odmah prihvatila tu odluku i nije se bunila. Ona je sada u programu uživo obratila Mitroviću i poručila da je od njega i kazna med.

- Volela bih da kažem da je najveći hajp, ako mogu tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se izrazim, nakon intervjua Željka Mitrovića. Svi su videli njegovu odluku da sam kažnjena, tu odluku sam sam ja viteški prihvatila. Kada je od Željka i kazna je med. Moj omiljeni naslov danas je da sam jela ajvar i hleb u Jutarnjem. Tako je, sve prihvatam - rekla je Jovana.

Podsetimo, vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, kaznio je voditeljku Jovanu Jeremić u programu uživo.

- Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim. Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela - rekao je Željko.

Srbija Danas/Novo jutro/I.S.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.