Bobu Sinkleru se dopao Beograd

Izvor: Blic, 04.Okt.2011, 03:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobu Sinkleru se dopao Beograd

Slavni di-džej Bob Sinkler je tokom vikenda vanredno ostao u Beogradu, posle koncerta na “Pink” zabavi u Šimanovcima.

Odustao je od koncerta koji ga je čekao na Ibici i ostao u Beogradu, premda ga je na aerodromu već čekao avion kojim je trebalo da odleti. Rešio je da ostane jer mu se dopao noćni život u Beogradu.

Od Željka Mitrovića, čiji je bio gost, zatražio je da tokom dana prošetaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Beogradom da bi malo bolje upoznao grad.

U restoranu Novaka Đokovića je ručao, ali je insistirao da ga smeste u deo za nepušače, a kako je i veliki protivnik alkohola nije želeo da proba ni rakiju.

U vožnju gradom Sinkler je išao isključivo u automobilima u kojima niko nikada nije zapalio cigaretu a u restoranima je tražio lagane obroke.

U nedelju je pun utisaka otišao na Ibicu, sa obećanjem da će se vratiti.

Na koncertu koji je Sinkler održao u PFI studiju 2 u Šimanovcima bilo je više od hiljadu zvanica.

Povezane vesti: Bob Sinkler na rođendanu „Pinka“
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOB SINKLER OTIŠ’O, A RADŽU PROB’O NIJE

Izvor: Kurir, 04.Okt.2011

Bob Sinkler nakon velike Pinkove žurke sa Željkom Mitrovićem obilazio Beograd, ali nije popio ni čašicu..Sviđa mu se Beograd!..Bob Sinkler je prvobitno planirao da nakon velike Pinkove žurke zbog obaveza napusti srpsku prestonicu, ali ipak nije odoleo ponudi svog prijatelja Željka Mitrovića...

Nastavak na Kurir...

Bobu Sinkleru se dopada noćni život Beograda

Izvor: NaDlanu.com, 04.Okt.2011

Slavni di-džej Bob Sinkler je tokom vikenda vanredno ostao u Beogradu, posle koncerta na “Pink” zabavi u Šimanovcima...Odustao je od koncerta koji ga je čekao na Ibici i ostao u Beogradu, premda ga je na aerodromu već čekao avion kojim je trebalo da odleti. Rešio je da ostane jer mu se dopao...

Nastavak na NaDlanu.com...

Mitrović i Sinkler ručali kod Đokovića!

Izvor: SamoProvereno.com, 04.Okt.2011

Nakon rođendanske žurke koju je u petak uveče u Šimanovcima priredio vlasnik Televizije „Pink“ Željko Mitrović, njegov prijatelj i najpoznatiji di-džej na svetu Bob Sinkler neplanirano je ostao u našoj prestonici, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora koji je insistirao na anonimnosti. -...

Nastavak na SamoProvereno.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.