Prvi slavni učesnik Zadruge POSTAO OTAC! Ogromna sreća, svi pričaju o ŽELJKU MITROVIĆU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2018, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi slavni učesnik "Zadruge" POSTAO OTAC! Ogromna sreća, svi pričaju o ŽELJKU MITROVIĆU!

Predivno

Pre godinu dana, čitava Srbija je pričala o japanskom makaki majmunu Mikiju, koji je na ramenu Željka Mitrovića ušao u rijaliti "Zadruga". Miki je mnogim zadrugarima pomrsio konce, a nakon što je uspešno završio svoju misiju u rijalitiju, vratio se svojoj kući, u zoo-vrt u Jagodini, gde ga je posetila i ekipa "Alo".

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />MRŠ, LAŽOVČINO JEDNA! Zadrugarka PROVOCIRALA - udari me slobodno! Ona joj prišla, a onda...

Kako kažu Mikijevi čuvari, posle rijalitija je postao razdraganiji, a nakon što je u zoo-vrt stigla majmunica, odmah se i zaljubio, i ubrzo postao otac.

- Miki od ujutru do uveče samo skače i retki su momenti kad je miran. Otkad je postao otac muškog i ženskog majmunčeta posebno je razdragan. Prepušta svojoj supruzi deo svog obroka i redovno je mazi - kaže jedna od zaposlenih u jagodinskom zoo-vrtu, dok Miki u svom kavezu juri majmunčiće.

- Bez Mikija, jagodinski zoo-vrt nije isti i dok je bio u rijalitiju nam je mnogo falio. Nadam se da na televiziju neće više ići, ipak je sada zasnovao porodicu - rekli su u zoo-vrtu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.