MRŠ, LAŽOVČINO JEDNA! Zadrugarka PROVOCIRALA - udari me slobodno! Ona joj prišla, a onda...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRŠ, LAŽOVČINO JEDNA! Zadrugarka PROVOCIRALA - udari me slobodno! Ona joj prišla, a onda...

Stres i bes.

Jedna od učesnica ove sezone "Zadruge" Snežana Ilić, danas se žalila kako je niko ne poštuje i da ona želi da izađe iz rijalitija. Sve to je čula Zorica Marković, prišla joj i počela da je kritikuje.

- Jel te nije sramota što te svi napolju gledaju. Znaju da si normalna, a ovde si nenormalna. Daj bre, provalili su te svi, ti si Jelena Golubović u pokušaju - rekla je Markovićeva.

Pošto Snežana insistira na svom obrazovanju, Markovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj je skrenula pažnju da obrazovanje ništa ne znači, ako nisi čovek.

- Ti si jednom nogom u grobu, koga foliraš ti? Ti diraš decu ovu ovde. Šta hoćeš sad koji ku*ac. Ona folira, bre. Hoćeš da ti brišemo du*e - urlala je Markovićeva.

U jednom trenutku je delovalo kao da je svađa na kraju, ali je Snežana dolila ulje na vatru svojom izjavom da je Zorica nazvala krmačom.

-Ko te nazvao krmačom? Mrš, lažovčino jedna. Nemoj da lažeš, da mi stavljaš reči u usta - urlala je Zorica i prišla joj tako brzo da je delovalo da će je udariti.

- Udari me slobodno. Ti si mlada, ti si devojčica - odgovorila je Snežana.

Celu situaciju možete pogledati ovde.

HILJADE EVRA U DEKOLTEU! Narodnjaci dobijaju LUDAČKE bakšiše, a vidite šta su tek dali ŠABANU! LUDNICA

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prvi slavni učesnik "Zadruge" POSTAO OTAC! Ogromna sreća, svi pričaju o ŽELJKU MITROVIĆU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2018

Predivno..Pre godinu dana, čitava Srbija je pričala o japanskom makaki majmunu Mikiju, koji je na ramenu Željka Mitrovića ušao u rijaliti "Zadruga". Miki je mnogim zadrugarima pomrsio konce, a nakon što je uspešno završio svoju misiju u rijalitiju, vratio se svojoj kući, u zoo-vrt u Jagodini,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.