POBEDNICA RIJALITIJA POTVRDILA DA UČESTVUJE U ZADRUZI 7 - otkrila sve što zna o sedmoj sezoni: Iznenađenje za sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 13:38

POBEDNICA RIJALITIJA POTVRDILA DA UČESTVUJE U "ZADRUZI 7" - otkrila sve što zna o sedmoj sezoni: Iznenađenje za sve

Otrkila da li će se i venčati pred kamerama.

Željko i Milica Mitrović su juče potvrdili da se Zadruga vraća u septembru na male ekrane. Oni su istakli da nas u sedmoj sezoni očekuje elita i nešto promenjeniji koncept imaginarijuma u Šimanovcima.

Stoga je sasvim očekivano da o sedmoj sezoni iznese svoje mišljenje i Aleksandra Aleks Nikolić, pobednica šeste sezone. Ona je gostovala sinoć u emisiji "Narod pita" gde je došla u žestok sukob sa Majom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marinković, koja je vrlo brzo napustila studio i Pink televiziju na detinju u pratnji Bilala Brajlovića i Radomira Marinkovića Takija

Ona je sa širokim osmehom prokomenatrisala da li je raduje što se Zadruga vraća i to što ona nije poslednja konceptualna pobednica ovog formata:

- Iskreno, jako mi je drago što se nastavlja Zadruga jer ljudi stvarno vole taj program i žele da ga gledaju. Ona je jednostavno postala deo naših života. Jako se radujem zbog tog novog koncepta i jedva čekam da vidim ko će biti učesnici - rekla je Aleks za Pink.rs.

Aleks je otkrila da će rado učestvovati kao specijalni gost i u emsijama "Zadruge 7", ali da nema nameru da bude regularna takmičarka nove sezone.

- Ako bude bilo potrebe, vrlo rado ću se pojaviti kao specijalni gost, učestvovaću u nekim emisijama, ali za sada stvarno ne planiram povratak u rijaliti. Želim da se posvetim sebi, privatnom biznisu i Filipu - rekla je, pa dodala kroz osmeh:

Što se svadbe tiče, ona neće biiti u rijalitiju, dosta je toga! Ako je budemo pravili, verovatno će biti na moru, ali ne želim puno da pričam o tome da se ne izjalovi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović,   Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.