PALA PROSIDBA?! Anđela skače od sreće, Zvezdan zakazao svadbu - podižu vezu na viši nivo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 08:11

PALA PROSIDBA?! Anđela skače od sreće, Zvezdan zakazao svadbu - podižu vezu na viši nivo (VIDEO)

Ostavili sve probleme iza sebe!

Nakon što je vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, napustio Belu kuću, zadrugari su razgovarali sa Drvetom mudrosti. Prvi njegovi sagovornici u Rajskom vrtu su bili Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić.

- Zdravo Zvezdane i Anđela, dugo vas nisam video zajedno, šta sam to propustio? - upitalo je drvo.

- Ništa, prevarila me opet, pa smo zajedno - rekao je kroz smeh Zvezdan.

- Svašta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nešto izdešavalo, oprostili smo neke stvari jedno drugom i eto - rekla je Anđela.

- Da čujem, kako je došlo do tog pomirenja? - upitalo je drvo.

- Ja sam prekinuo sa Majom, pa sam joj čestitao slavu sa zakašnjenjem, pa smo tu kao pričali i odlučili da budemo drugovi. Izdržali smo 48h i ako je trebalo više - govorio je Zvezdan.

- Anđela, šta je bilo najteže oprostiti? - upitalo je drvo.

- Drugu ženu, na našem krevetu i posteljini na kojoj je sa mnom spavao, mene je povredio kad je on prvi put prošetao sa njom, a kamoli to. Baš me je povredio, da je bilo koja žena u pitanju ajde, ali izabrao je najveće dno. I ti znaš da je to tako, zato je nikada nisi ozvaničio kao devojku. Sve to u kompletu mi je bilo baš gadno. Ja sam to sad nekako oprostila, ali mu nisam zaboravila. Za sada je to tako - govorila je Anđela.

- Zvezdane, zašto si ti uopšte odlučio sa prekineš sa Anđelom? - upitalo je drvo.

- Bio mi je težak dan, ja sam tad imao svađu sa Anom, ona to nije mogla da razume, mene tada ništa nije interesovalo, bilo mi je svejedno - kazao je Zvezdan.

- Jel si se ikada pokajao? - upitala ga je Anđela.

- Jesam, naročito kada sam te video posle toga - kazao je Zvezdan.

- Kako si odlučio da prekineš to sa Majom i vratiš se Anđeli? - upitalo je drvo.

- Sa Majom nisam imao nikakvu tenziju, ima neku energiju, meni je sve to bilo opuštanje. Ja sam joj rekao da imam emocije prema Anđeli i da ću svakako pričati sa njom, nisam joj obećavao ništa. Njoj se to nije sviđalo, onda se desila ova tragedija i nas dvoje smo se ponovo spojili - govorio je Zvezdan.

- Anđela, kako si prelomila da mu oprostiš? - upitalo je drvo.

- Meni se on gadio iskreno, bilo je odvratno, opet kažem da je neka druga devojka, ali ona... Bila sam besna, razmišljala sam i shvatila da mi ne trebaju rasprave sa njim, on može samo sebe opet da gazi. Onda sam ga posmatrala, gledali smo se, tu sam videla koliko je sati i da ga ona ne zanima. Prelomila sam zato što ga volim svim srcem. Ja osećam u srcu da mi je on potreban i da ga želim pored sebe. Ja njega volim bezuslovno i ja mislim da ćemo sigurno biti zajedno - rekla je Anđela.

- Mogla bi da bude neka svadba da se to kruniše - kroz smeh je rekla Anđela.

- Da li bi ti volela pravu ili zadrugarsku svadbu? - upitalo je drvo.

- Pravu, zaista bih to želela, mislim da bi to bilo prelepo - rekla je ona.

Dok je Anđela skakala od sreće dok je pričala o njihovoj potencijalnoj svadbi, Zvezdan je odmahivao rukama i pokazivao da to ne želi.

- Da li ti ito želiš da zaprosiš Zvezdana? - upitalo je Drvo.

- Ne, ne želim. Volela bih da on mene zaprosi. Zaista bih volela da imamo ovde svadbu - rekla je Anđela kroz smeh.

- Ako bude sedmica, osmica i devetka (sezona Zadruge) možda se nešto i dogovorimo. Ako ne bude, ništa od svadbe - rekao je Zvezdan.

- Ženiš me ove sezone. Drvence sve razume i on odlučuje o svadbi. Ako on odluči, udajem se u junu - odlučno je rekla Anđela.

- Možeš da se udaš u junu u osmoj sezoni - rekao je Zvezdan.

- Zvezdane, kakve su tvoje emocije prema Anđeli, nakon svega? - upitalo je drvo.

- Jako mi se sviđa kako se ponaša prema meni, prija mi njena pažnja, ako sve bude kako treba, onda imamo ozbiljnu stvar. Ja je i dalje volim, razmišljao sam par nedelja o njoj, nemam emocija prema Ani. Opet sam pomislio da sam se za*ebao, ali dobro... - rekao je Zvezdan.

- Šta ti tačno smeta kod nje? - upitalo je drvo.

- Pa iskreno smeta mi zato što u prevodu, hoće da uči tatu kako se prave deca, bukvalno - kazao je Zvezdan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDAN UCENJUJE ČELNIKE - Isplivao snimak razgovora sa članom produkcije! Postavio ultimatum, javnost zgrožena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023

Otišlo u etar!..Poznato je da se Zvezdan Slavnić od početka Zadruge 6 ponaša bahato i krši pravila Zadruge, a sada je nadmašio samog sebe i odlučio da uceni produkciju...Naime, on i Anđela Đuričić razgovarali su sa Drvetom mudrosti i tom prilikom Slavnić je ucenio čelnike da će pristati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.