ZVEZDAN UCENJUJE ČELNIKE - Isplivao snimak razgovora sa članom produkcije! Postavio ultimatum, javnost zgrožena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 16:30

ZVEZDAN UCENJUJE ČELNIKE - Isplivao snimak razgovora sa članom produkcije! Postavio ultimatum, javnost zgrožena!

Otišlo u etar!

Poznato je da se Zvezdan Slavnić od početka Zadruge 6 ponaša bahato i krši pravila Zadruge, a sada je nadmašio samog sebe i odlučio da uceni produkciju.

Naime, on i Anđela Đuričić razgovarali su sa Drvetom mudrosti i tom prilikom Slavnić je ucenio čelnike da će pristati na svadbu sa Anđelom, ali ukoliko bude učestvovao u narednim sezonama rijalitija.

- Da li bi ti volela pravu ili zadrugarsku svadbu? - upitalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je drvo.

- Pravu, zaista bih to želela, mislim da bi to bilo prelepo - rekla je ona.

- Da li ti to želiš da zaprosiš Zvezdana - pitalo je drvo.

- Ne želim, ali želela bih da on mene zaprosi, kao što je želeo pred Novu Godinu. Želela bih da imamo svadbu - nije prestajala da se ponižava Anđela.

- Ako  bude sedmica, osmica i devetka možemo nešto da se dogovorimo. Ako ne bude, ništa od svadbe veruj mi. Znači, ako bude sedmica, osmica i devetka imaš moje obećanje, ovako ništa - ucenjivao je produkciju Zvezdan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.