Naslednica Željka Mitrovića je „kraljica Diora“, njena nova „ljubimica“ košta 5.200 €

Izvor: Luftika.rs, 14.Okt.2022, 19:05

Naslednica Željka Mitrovića je „kraljica Diora“, njena nova „ljubimica“ košta 5.200 €

Za ćerku Željka Mitrovića, Kristinu Mitrović, važi da je uvek stilozovana, a neretko nosi Diorove komade, zbog čega su je prozvali kraljicom tog brenda, piše Telegraf.
Fotografijama na Instagramu potvrđuje da obožava odeću i asesoare sa tim potpisom, a na poslednjoj se pohvalila svojom novom torbom koja košta približno 5.200 evra.
Uz sve je uklopila i kaput iste modne marke koji je apsolutni pogodak ove sezone.
Foto: Printscreen Inače, Kristina Mitrović i njen bogati >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << verenik Ilija često dele sa svojim pratiocima kako uživaju zajedno, a fotografije koje objavljuju uglavnom privlače pažnju javnosti.
I Ilija voli skupocene komade, pa model koji on nosi je model jednog luksuznog brenda satova, namenjen za one sa dubljim džepom i košta čak 187.000 evra, piše na zvaničnom sajtu koji se bavi njegovom prodajom.
On je naslednik porodične kompanije koja se bavi proizvodnjom uranijuma. Kristinin budući suprug ima privatan biznis koji vodi u Londonu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a ima i svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače i veliki broj skupocenih automobila.
Izvor: Telegraf
Jovana Jeremić kao verni pas brani gazdu Mitrovića od Praseta: Željko je zagovornik slobode misli

Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.