Izvor: Njuz.net, 03.Sep.2021, 17:36

Nakon presude da je “Hit tvit plagijat” emisija menja ime u “Utisak subote”

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 3. septembar 2021, (Njuz) – Nakon prvostepene presude Višeg suda, kojom je utvrđeno da je “Hit tvit” plagijat “Utiska nedelje”, novinarima se obratio i Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink. On je tom prilikom najavio da će “Hit tvit” promeniti ime u “Utisak subote” kako bi se otklonila svaka sumnja o plagiranju.
Mitrović je istakao da će novo ime svima pokazati da ove dve emisije nemaju nikavih dodirnih tačaka.
– Zaista sam šokiran >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << presudom jer ne vidim šta je doprinelo odluci o tome da je u pitanju plagijat. Zar je moguće da neko vidi plagiranje u tome što se obe emisije emituju istog dana, počinju u isto vreme, imaju voditeljku, tri gosta koji diskutuju o predlozima, telefonska uključenja i gledaoce koji glasaju za to koji je predlog obeležio proteklu nedelju – zapitao se Mitrović.


– Niko nije uzeo u obzir činjenicu da u studiju uvek imamo džinovskog miša, a često i Acu Lukasa, što u “Utisku nedelje” nikada nije bio slučaj. Čak i stolice na kojima gosti sede ne liče na one u emisiji koja nam osporava originalnost, a da ne pričam o tome da su reklamni blokovi u obe emisije potpuno različiti, kao i broj telefona za uključenja gledalaca – napomenuo je vlasnik Pinka.


Mitrović je dodao i da će, kao još jedan dokaz da Pinkova emisija nije plagijat, “Utisak subote” počinjati pet sekundi pre “Utiska nedelje” , a završavaće se deset sekundi nakon njega.
Soko Sokolović


The post Nakon presude da je “Hit tvit plagijat” emisija menja ime u “Utisak subote” appeared first on Njuz.net.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.