NA NOVOM PROJEKTU NEĆE RADITI SAM! Željko Mitrović priprema SPIN DECENIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 16:40

NA NOVOM PROJEKTU NEĆE RADITI SAM! Željko Mitrović priprema SPIN DECENIJE!

"Imam dva važna sastanka oko novog džinovskog formata!"

Uprkos najavama da će "na preporuku predsednika, u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana" ukinuti "Zadrugu2", Željko Mitrović najavio je desetak novih projekata, kao i novu "neprevaziđenu" sezonu.

Iz Šimanovaca Mitrović se izvinio najvernijim gledaocima što se ova sezona završila ranije. A sada se oglasio direktno iz Londona, odakle je potvrdio svoje dalje planove.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Na svom Instagram profilu objavio je fotografiju a detaljnim opisom budućeg projekta.

- U Londonu temperatura preko 30, svakako pretoplo za London, ali mora se izdržati do ponedeljka kada su dva važna sastanka oko novog džinovskog formata za novu sezonu koju cemo možda raditi zajedno sa "Chanel4" - napisao je on, a Milica je odmah okačila emotikon srca kao znak podrške.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.