Izvor: Scandal.rs, 12.Nov.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA KULIĆ TRAŽI OD ŽELJKA MITROVIĆA 900.000 €: Potpuno je PROLUPALA! Hoće da ide na OPERACIJU!

Miljana Kulić imala je dosad neviđeni zahtev u istoriji rijalitija, a za to joj treba 900.000 evra, kako je sama rekla. Naime, Miljana je rešila da više ne pravi “budalu od sebe”, pa je zahtevala da promeni mozak. – Veliki šefe i šefice, molim vas da mi date unapred 900.000 evra da ugradim novi mozak. The post MILJANA KULIĆ TRAŽI OD ŽELJKA MITROVIĆA 900.000 €: Potpuno je PROLUPALA! Hoće da ide na OPERACIJU! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

10.000 EVRA! NAKON DRAME U ŠVAJCARSKOJ, RADA MANOJLOVIĆ I HARIS BERKOVIĆ DONELI BITNU ODLUKU!

Izvor: Scandal.rs, 12.Nov.2019

Rada Manojlović je u proteklih desetak dana bila glavna tema domaćih medija, i to protiv svoje volje. Podsetimo, pevačica je zadržana na ciriškom aerodromu, nakon čega je deportovana u Srbiju, iako je, kako je sama istakla, mogla da uđe u Švajcarsku jer greška u dokumentaciji nije bila njena....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.