JELENA MILIC NAPUSTILA EMISIJU NA TV PINK Otisla iz studija nakon rasprave sa premijerom

Izvor: medio.rs, 16.Jan.2017, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA MILIC NAPUSTILA EMISIJU NA TV PINK Otisla iz studija nakon rasprave sa premijerom

BEOGRAD - Direktorka Centra za evroatlantske studije Jelena Milić napustila je emisiju televizije Pink, u kojoj je učestovala sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem i novinarom Milomirom Marićem.

Nakon što je premijer Vučić ocenio da je njena politika i sve što je u emisiji rekla upreno protiv interesa Srbije, Milić je demonstrativno otišla iz studija.

Kako je posle toga rečeno, ona je vlasniku televizije Pink Željku Mitroviću unapred najavila da će napustiti emisiju...
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Komedija i tragikomedija”: U ovom trenutku je Jelena Milić napustila emisiju tokom obračuna sa premijerom Vučićem (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jan.2017

Direktorka Centra za evroatlantske studije (CEAS) Jelena Milić napustila je večeras studio TV Pink , nakon što je više puta prekinula premijera Aleksandra Vučića u njegovom izlaganju i nastojala da govori o temama koje nisu bile planirane...Desetak minuta pre kraja emisije, ona je upitala premijera...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.