Izvor: Tracara.com, 25.Maj.2023, 23:04

Gasi se Zadruga: Željko Mitrović zbog Vučića gasi rijaliti

Gasi se Zadruga, najšokantiji rijaliti u Srbiji, u kome je nasilje poslednjih godina postalo svakodnevica. Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, objavio je na Instagramu da će prekinuti da emituje rijaliti Zadruga, nakon što ga je to zamolio predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. Gasi se Zadruga kroz deset dana „Na preporuku Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”.“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << napisao je on i dodao: „Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa!„ Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je večeras da je vlasniku TV Pink Željku Mitroviću uputio molbu da kroz nekoliko dana razmotri opciju da ukine rijaliti programe na toj televiziji. Podsetimo, jedan od zahteva protesta „Srbija protiv nasilja“ jeste ukidanje programa koji promovišu nasilje, poput rijalitija. „Ja sam razgovarao sa vlasnikom vaše televizije i zamolio ga i rekao mu da jedan deo građana Srbije smatra da rijalitiji nisu dobra stvar. Ja znam kakav je njegov (Mitrovićev) i stav kuće i dobrog dela gledaoca koji gledaju taj program“, rekao je Aleksandar Vučić za TV Pink. The post Gasi se Zadruga: Željko Mitrović zbog Vučića gasi rijaliti appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na preporuku predsednika Srbije: Željko Mitrović ukida Zadrugu!

Izvor: 24sedam.rs, 25.Maj.2023

Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike - napisao je on

Nastavak na 24sedam.rs...

Vlasnik televizije Pink najavio da ukida 'Zadrugu' na preporuku Vučića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Maj.2023

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović najavio je da će u narednih deset dana ukinuti reality program "Zadruga" na toj televiziji, na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prenosi Beta. Mitrović je na Twitteru napisao da je procena predsednika države važnija od interesa televizije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.