Dušica posle 13 godina odlazi sa RTS! Prelazi na TV Pink, a evo šta će voditi!

Izvor: Svet, 05.Sep.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušica posle 13 godina odlazi sa RTS! Prelazi na TV Pink, a evo šta će voditi!

Dušica Spasić, voditeljka Jutarnjeg programa RTS-a, nakon 13 godina napustila je Javni servis i prelazi na Pink, potvrdio je direktor Željko Mitrović.
Njoj je ponuđeno da se na “ružičastoj” televiziji oproba u Informativnoj redakciji, i vodiće informativnu emisiju koja će se emitovati pre Nacionalnog dnevnika.
“Više neće biti transfera, sa Dušicom sam dugo pregovarao”, otkrio je Mitrović.
svetprintscreen
The post Dušica posle 13 godina odlazi sa RTS! Prelazi na TV Pink, a evo šta će voditi! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽELJKO MITROVIĆ EKSKLUZIVNO OTKRIO Dušica Spasić je NOVO pojačanje TV Pink, a evo koju će emisiju voditi!

Izvor: RTV Pink, 05.Sep.2019

Družeći se danas sa novinarima, gde je najavio početak Zadruge 3, vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, govoreći o planovima za narednu sezonu, najavio je veliki transfer - Dušica Spasić biće novo lice ružičastog jata.

Nastavak na RTV Pink...

Novi TV transfer sa RTS-a na Pink: Dušica Spasić kod Željka Mitrovića

Izvor: Tracara.com, 05.Sep.2019

Dušica Spasić, voditeljka Jutarnjeg programa RTS-a, nakon 13 godina napustila je Javni servis i prelazi na Pink, potvrdio je direktor Željko Mitrović. Njoj je ponuđeno da se na “ružičastoj” televiziji oproba u Informativnoj redakciji, i vodiće informativnu emisiju koja će se emitovati pre...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.