Zvezde uz Joksimovića!

Izvor: Poznati.info, 23.Maj.2012, 03:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde uz Joksimovića!

Željka Joksimovića na „Evrosongu“ očekuje visok plasman, tvrde naši poznati astrolozi!

Srpski kantautor je jedan od glavnih favorita za osvajanje prvog mesta na takmičenju koje se ove godine održava u Bakuu. Prema tvrdnjama naših najpoznatijih astrologa Sanje Colje i Zlatka Zlatkovića, naš predstavnik prolazi u finale, a onda ga čeka trijumf!

Sanja Colja je takav zaključak >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << donela kada je proučila ne samo Željkovu, već i natalnu kartu „Evrosonga“!

- Sam pogled na natalnu kartu prvog „Evrosonga“, koji je održan 24. 5. 1956. u Luganu, i natalnu kartu Joksimovića, govori da on kroz to takmičenje mora imati uspeha. Ove godine se „Evrosong“ zove „Zapali svoju vatru“, o čemu i govori pozicija Meseca, koji će te večeri biti u vatrenom znaku Lavu. Baš Mesec prolazi kroz Željkovu prvu kuću i donosi mu naklonost publike. Željko će zasigurno profitirati. Međutim, on će biti razočaran glasanjem zemalja za koje misli da su mu vrlo naklonjene. Iako će ga boleti grlo, pozicija zvezda mu daje visok plasman (prva tri mesta), kao i veliku šansu za pobedu – uverena je Colja, čiji kolega Zlatko Zlatković uglavnom deli njeno mišljenje.

- Jedan od najlepših aspekata je aspekt Jupitera i Sunca, koji u Venerinom znaku – a Željko je Bik – svakako donosi veliki uspeh onome ko se pri tom još i bavi muzikom, a to je naš Željko Joksimović. Aspekti u njegovom horoskopu ne samo da donose maksimalni uspeh od prvog do trećeg mesta, već i uspeh posle takmičenja. Dakle, odličan plasman Željkove pesme je izvestan! – zaključuje Zlatković.

Boban Vujović: Možda neće ni ući u finale!

Za razliku od Colje i Zlatkovića, njihov kolega Boban Vujović ne veruje u Joksimovićev uspeh na „Evrosongu“.

- Bik-Lav se uvek oseća dobro u sopstvenoj koži i veoma je uporan kad ide ka nekom cilju. Kad je 2004. tranzitni Saturn u Biku prelazio preko Željkovog vrha 10. polja u natalnoj karti, Željko je na „Evrosongu“ u Istanbulu osvojio drugo mesto, ali sad je Saturn u Vagi, retrogradan, kao i vladar 10. polja Venera, koja je prividno u retrogradnom hodu, i oni ukazuju da se uspeh neće ponoviti 24. maja, kad Željko nastupa, Sunce će biti na njegovom Saturnu u svom tranzitu na 4. stepenu Blizanaca, što ukazuje na ograničenja, teškoće i sklonost ka pesimizmu. Takođe, Sunce pravi opoziciju sa Neptunom jer Željko ima u svojoj natalnoj karti opoziciju Saturna i Neptuna, što ukazuje na razočaranje, kao i samozavaravanje i podložnost negativnim utiscima. Nažalost, pomračenje Sunca 21. maja 2012. u Željkovom 10. polju statusa i karijere najavljuje tamnu stranu njegove karijere u narednim danima. Pitanje je da li će Željko stići do finala. Beskrajna je zbirka tranzitnih planeta koja ukazuje da se Željko neće lepo provesti u Bakuu – uveren je Vujović.

Izvor: ALo

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.