Izvor: Scandal.rs, 20.Apr.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko slavi rođendan, pogledajte koja koleginica mu je javno čestitala (foto)

Željko Joksimović danas slavi rođendan, a jedina koleginica koja mu je javno čestitala je – Severina. Ako vas zanima odakle sad pa to, potrebno je da se malo vratimo u prošlost. To jest na jedno rođendansko okupljanje, kada je Seve bila na proslavi kod Saše Matića i kada je popila malo više nego što može The post Željko slavi rođendan, pogledajte koja koleginica mu je javno čestitala (foto) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Severina

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Danas srebro, sutra možda zlato: Pogledajte od koga je Mile Kitic dobio prestižno priznanje (video)

Izvor: Scandal.rs, 20.Apr.2017

Izuzetno uspešan album “Mađioničar” koji je iznedrio mnoge hitove, uveliko je pomogao u karijeri Mileta Kitića i na internetu. Albumom sa 12 novih pesama, Kitić je stekao još više fanova, a samim tim i publiku koja društvene mreže koristi kao jedno od glavnih sredstava informisanja. Naime,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.