Željko otkrio kako je nastala jedna od njegovih najlepših pesama

Izvor: Prva.rs, 02.Apr.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko otkrio kako je nastala jedna od njegovih najlepših pesama

“Dragi svi, često dobijam pitanja kako su nastale moje pesme. I dok sam pričao o tome u pojedinim intervjuima shvatio sam da je svaka priča za sebe i da bi bilo zanimljivo da ih podelim sa vama. Ispričaćemo sve, a počinjemo sa Nisam te zbog lepote voleo“, napisao je Joksimović uz fotografiju sa tekstom koju je objavio.
Pesmu je dobio na dan rođenja sina Koste. Željko je, inače, jednom prilikom već istakao da je pesmu posvetio supruzi Jovani i da mu je zbog toga jedan od najdražih >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << hitova. Godinu je uložio u tu pesmu da bi je doveo do savršenstva, ali sav trud se isplatio jer je upravo ona najslušaniji singl sa novog albuma, sa više od pet miliona pregleda na Jutjubu.

Izvor: Tračara

Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.