Izvor: Svet, 01.Apr.2011, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko na nastupu izjavio ljubav Jovani

Jovana i Željko otputovali su juče u Crnu Goru gde je pevač imao zakazan nastup. Nakon što su sleteli, uputili su se ka hotelu u kojem su proveli poslepodne uživajući u čarima velnes centra, a novinari su sve vreme bili ispred hotela, pokušavajući da ih uslikaju. Uveče je hotel bio pun i sve je bilo spremno za Željkov nastup koji je počeo oko 10 sati. Joksimović i Jankovićeva bili su raspoloženi, a Jovana je sedela za stolom sa prijateljima. U jednom trenutku ustala je i počela da igra i peva.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovana Janković nije vratila prsten na ruku

Izvor: Svet plus, 01.Apr.2011

Voditeljka Jovana Janković još uvek nije vratila verenički prsten na ruku, ali je zato juče zajedno sa svojim dečkom Željkom Joksimovićem otputovala u Crnu Goru, gde je pevač sinoć imao nastup u hotelu "Maestral "

Nastavak na Svet plus...

Željko i Jovana - Uživancija u Crnoj Gori (FOTO)

Izvor: S media, 01.Apr.2011

Od kada su ponovo zajedno Željko Joksimović i Jovana Janković ne kriju svoju ljubav i dobro raspoloženje. Provode zajedno svaki trenutak, a posle njegovog sinoćnjeg nastupa, dvoje „golupčića“ ostali su tokom vikenda da se malo odmore na crnogorskom primorju...Nastup u „Maestralu“, lud...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.