Željko kao poklon Splićankama za Dan žena

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko kao poklon Splićankama za Dan žena

Godinama iščekivan, dugo pripreman, koncert Željka Joksimovića u Splitu najzad će biti i održan - u subotu 8. marta u Spaladium Areni. Jedan od najpopularnijih izvođača pop muzike u regionu, na Dan žena nastupiće prvi put u gradu koji ga već godinama sa ljubavlju zove i očekuje njegov dolazak.

Spreman za prvi nastup u Splitu: Željko Joksimović

 

U splitskim medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << već danima se tvrdi da bar ove godine muževi i momci ne razmišljaju gde će da odvedu svoje bolje polovine za predstojeći praznik. Odgovor je, naravno, u Spaladium Arenu na Željkov koncert, kome se i Joksimović, kako sam kaže, posebno raduje.

- Nekoliko puta smo pokušavali da organizujemo nastup u Splitu, ali do sada se nije dogodio pravi trenutak i prave okolnosti - kaže Željko Joksimović. - Uvek sam kao povratnu informaciju na društvenim mrežama i od svojih prijatelja i poznanika dobijao mnogo poruka koje su bile kao podrška da bi i pored svega koncert trebalo održati u budućnosti. I evo, posle toliko vremena, uspeli smo da sve dobro organizujemo. Ostaje samo da se svi na koncertu pojave, u šta ne sumnjam. Radujem se i duboko verujem da će to biti poseban koncert sa jedinstvenom atmosferom - rekao je Željko.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Željko kao poklon Splićankama za Dan žena

Izvor: Dzungla.org, 06.Mar.2014

Godinama iščekivan, dugo pripreman, koncert Željka Joksimovića u Splitu najzad će biti i održan – u subotu 8. marta u Spaladium Areni. Jedan od najpopularnijih izvođača pop muzike u regionu, na Dan žena nastupiće prvi put u gradu koji ga već godinama sa ljubavlju zove i očekuje njegov...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.