Željko i Toni zajedno pred novosadskom publikom

Izvor: Svet, 18.Sep.2014, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko i Toni zajedno pred novosadskom publikom

Nakon rasprodatih koncerata širom regiona Željko Joksimović i Toni Cetinski odlučili su da ujedine snage, pa će publika u Novom Sadu dobiti priliku da uživa u njihovoj muzici na zajedničkom nastupu koji će ova dva izuzetna pevača održati 31. oktobra u novosadskoj hali Spens.
Duetska pesma za koju snimaju spot će biti prava uvertira za ovaj spektakl. “Toni i ja se znamo dugo godina, a nekako je ova poslednja bila puna dešavanja u kojima smo dosta vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << provodili zajedno, kao što je snimanje ‘X faktora’ u Budvi u kojem mi je zaista pomogao da kvalitetno procenim ko su kandidati za najviši plasman. Iz takvih druženja je izrasla i želja za duetom, koji smo nedavno i završili. Potpuno je prirodno da i zasviramo zajedno i drago mi je da će Novi Sad prvi imati priliku da vidi i oseti tu našu sinergiju”, rekao je Željko.
Raspoloženi Toni je dodao: “Veselim se druženju sa vernom publikom u Novom Sadu na zajedničkom koncertu sa kolegom Željkom Joksimovićem. Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja fanova i priuštiti im veče puno dobre zabave i plesa uz stare hitove ali publika će ovaj puta imati priliku uživo čuti i novi singl ‘Žena nad ženama’. Vidimo se!”

Autor: Life Content
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toni i Željko: Zajednički koncert u "Spensu"

Izvor: Press, 18.Sep.2014

Željko Joksimović i Toni Cetinski i zakazali su veliki, zajednički koncert 31. oktobra (20) u novosadskoj hali “SPENS“, a kao uvertiru pripremaju dugo najavljivanu duetsku pesmu i spot...Cene karata su 1.200 dinara (parter), 1.250 (zapad 2) i 1.950 dinara (zapad 1). Ulaznice mogu da se nabave...

Nastavak na Press...

Joksimović i Cetinski u Novom Sadu

Izvor: Večernje novosti, 19.Sep.2014, 09:43

ŽELjKO Joksimović i Toni Cetinski rešili su da udruže svoje vokale na zajedničkom koncertu koji će održati 31. oktobra u novosadskoj hali „Spens“ sa početkom u 20 časova (karte 1.200, 1.250 i 1.950 dinara). Posle najave spota za duetsku pesmu, vrhunski muzičari rešili su da na ovaj način...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.