Željko i Haris ponovo rade zajedno

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jul.2011, 04:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko i Haris ponovo rade zajedno

Nakon što je izgladio odnose sa svojim kolegom Harisom Džinovićem, Željko Joksimović se pomirio i sa Harijem Varešanovićem.

Naime, Željko će posle višegodišnje svađe raditi na novom albumu Hari Mata Hari. Njih dvojica susreli su se nedavno, uoči Harijevog koncerta u Budvi, i odlučili da ponovo sarađuju.

Pevači su se posvađali kad je Varešanović sve zasluge za pesmu "Lejla", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koju je pevao na Evroviziji 2006, pripisao sebi i svojim saradnicima, izostavivši Željka, koji mu je za tu pesmu kao poklon napisao muziku.

- Željko se uvredio i prekinuo svaki kontakt s Harijem, čak se nije pojavio ni na njegovom koncertu u Beogradu pre mesec i po dana - kaže izvor.

U prilog ovoj priči ide i Harijeva izjava za bosanske medije koju je dao neposredno nakon koncerta u Budvi.

- Počeo sam da radim album u svojoj radionici, ali na neki način uključujem Željka Joksimovića u koprodukciju - rekao je pevač.

Možda je pomirenje sa Harisom uticalo na Željkovu odluku da pruži ruku pomirenja i Hariju Varešanoviću.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.