Željko Joksimović završio pesmu za Evrosong

Izvor: Dzungla.org, 16.Dec.2011, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović završio pesmu za Evrosong

Evrovizijska pesma stigla je iz radionice našeg predstavnika - Željka Joksimovića. Melodija je završena, a kantautor kaže da je pesma moćna!

- To je pesma svih nas. Svestan sam odgovornosti koju imam kao predstavnik Srbije na sledećem Evrosongu i veoma sam posvećen. Pesma je već napisana i sada radimo na tekstu. Otkriću još tek toliko da će pesma biti snažna po pitanju emocije i zvuka - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Željko Joksimović za RTS.
Iako ništa lepše od očinstva Željko ne može da priželjkuje, poznati su i njegovi veliki apetiti kada je ovo takmičenje u pitanju, pa nema sumnje da očekuje i visok plasman.
- Sigurno se obrukati nećemo! U svojoj glavi imam jedan cilj i verujem da će to publika prepoznati i podržati me kada za to dođe vreme - dodao je Joksimović.
Kompozicija s kojom će se Srbija takmičiti u Azerbejdžanu maja 2012. godine biće predstavljena početkom iduće godine.
A Željko se na još jedan način priprema za takmičenje. Njegova verenica Jovana Janković objavila je da će ići sa svojim dragim na Evrosong, pa čak i da će nekoliko dana ranije biti u muzičkom centru Evrope.
(Izvor: Blic)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.