Željko Joksimović zapalio crnogorsko primorje! FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Jul.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović zapalio crnogorsko primorje! FOTO+VIDEO

Željko Joksimović nastupio je proteklog vikenda u jednom od najpoznatijih klubova na crnogorskom primorju "La Bamba" , gde je publici u Igalu priredio koncert za pamćenje.

Preko 2000 ljudi uživalo je u nastupu fenomenalnog Željka, koji je i ovog puta pokazao zašto nosi epitet jednog od najomiljenijih pevača u čitavom regionu. Nakon sjajnog koncerta koji je održao u Splitu, Joksimović >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je u Igalo došao pun pozitivne energije, što se prenelo i na publiku koja je bila u popularnom klubu "La Bamba". Nastup koji je trajao puna dva sata, započeo je svojim velikim hitom "Ljubavi", koji je odsvirao na klaviru, a vrisak publike i ovacije koje je izazvao, dokaz su da su sa nestrpljenjem iščekivali njegov dolazak.

Nizali su se hitovi od početka njegove karijere, a oduševljena publika, zajedno sa svojim omiljenim pevačem, pevala je zajedno uglas od prve do poslednje pesme. Uz poznate taktove čuvenog hita "Lane moje" koji je pratio spektakularan vatromet, Željko je u velikom stilu završio koncert, uz obećanje da će se uskoro videti opet.

Ovako izgleda kad Željko sa publikom zapeva "Nesanicu", svi kao jedan:

Miljacka,Nesanica...La Bamba peva sa Željkom

Posted by La Bamba on Sunday, 26 July 2015

Nakon veoma uspešnog nasupa koji je imao u "La Bambi", Željko je kao i svake godine odmarao u luksuznom hotelu "Sun Resort" u Herceg Novom, gde se kako i sam kaže uvek oseća prijatno i kao kod kuće.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.