Željko Joksimović priredio odlične novogodišnje žurke (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2016, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović priredio odlične novogodišnje žurke (FOTO)

Jedan od najpopularnijih pop muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović nastupio je sinoć na reprizi dočeka Nove godine u Dubrovniku u prepunom klubu.

Za Željkov nastup tražila se karta više, što ne čudi imajući u vidu da je on jedan od najtraženijih muzičara u cijelom regionu. Od Varnica, Drska ženo plava, Ljubavi, Zablude do novih pjesama Zvezda, Nisam te zbog lepote voleo... Joksimović >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je nizao hitove i nekoliko puta se sa bendom vraćao na bis.

Željko je dočekao Novu godinu u Podgorici gde je na prepunom trgu imao spektakularni nastup. Ovacije su krenule već od prvih taktova pjesme Nisam te zbog lepote voleo kojom je počeo koncert i publika do kraja nije prestajala da igra i peva. Sa Željkom je sve vijreme njegova supruga Jovana.

- Uživao sam sa svojom publikom i zahvalan sam im što su Novu godinu počeli baš sa mnom i mojim pesmama. To je velika čast. Uspeo sam i da se odmorim jer ovih dana imam nekoliko koncerata i biću ili u putu ili na bini. Ali kada izadjem i osetim energiju i ljubav publike nema umora, samo osmeh i sreća- rekao je Joksimović poslije koncerta.

(NN/telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.