Željko Joksimović piše muziku za film Vrati se, Zone za 30.000 evra!

Izvor: Kurir, 22.Sep.2014, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović piše muziku za film Vrati se, Zone za 30.000 evra!

On nam je sada najvažniji saradnik na projektu, navodi Jug Radivojević

Joksimović novi je član ekipe filma Juga Radivojevića „Vrati se, Zone“.

Pevač i kompozitor će, kako Kurir saznaje, priču o bračnom životu Zone Zamfirove i kujundžije Maneta obojiti originalnom muzikom, a za to je dobio honorar od 30.000 evra.

- Željko će biti jedan od mojih najvažnijih saradnika na projektu. Potpisao je ugovor, ali su se pregovori malo odužili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zbog svadbe. U nastavku nećemo koristiti melodije iz prvog dela, već će biti komponovana originalna muzika. Jedva čekam da čujem melodije. Više od polovine filma će obojiti muzika - kaže Jug Radivojević.

Jug i Milena

ZA NOVU GODINU STIŽE SIN

Jug Radivojević kaže da njegova životna i poslovna partnerka Milena Vasić zbog trudnoće neće vratiti ulogu u filmu „Vrati se, Zone“.

- Beba stiže krajem januara, a Milena će snimati scene tek na leto. Čekamo dečaka - pohvalio se Radivojević.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Novi član ekipe “Vrati se, Zone”: Željku za muziku honorar od 30.000 evra?!

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2014

Željko Joksimović novi je član ekipe filma Juga Radivojevića „Vrati se, Zone“...Pevač i kompozitor će, kako Kurir saznaje, priču o bračnom životu Zone Zamfirove i kujundžije Maneta obojiti originalnom muzikom, a za to je dobio honorar od 30.000 evra...- Željko će biti jedan od mojih najvažnijih...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.