Željko Joksimović otkrio svoja očekivanja pred spektakl u Areni!

Izvor: Svet plus, 22.Nov.2015, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović otkrio svoja očekivanja pred spektakl u Areni!

Željko Joksimović vodi računa o svakom detalju kada je u pitanju njegov koncert koji je zakazan u Kombank areni za 11. decembar.

Popularni pevač Željko Joksimović otkrio je svoja očekivanja kda je u pitanju njegov predstojeći koncert u Beogradu. ''Glavna fora u Beogradu je - imaš neke karte za koncert. Beograd ne voli da kupuje karte. Ali ja moram da se pohvalim da smo prodali sve lože'', iskren je bio Željko. On je bio da pogleda reklamu za svoj koncert koji se nalazi na Kombank areni i tvrdi da mu se dopada. ''Ima tu neku komunikaciju sa publikom koja kaže - dobrodošli'', rekao je Joksimović za ''Exkluziv''.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.